5PCS VCGT110308 PCD/VCMT110308/VCGW110308 diamant klinge i hårdmetal kniv Høj hårdhed CNC skærende værktøj til forarbejdning af aluminium


Tags: lange cnc-skærende værktøj, cnc skåret værktøjer, tønde bor, diamant pcd, collet hex, chisel mortise, keramiske skærende værktøjer cnc, lille størrelse cnc-skærende værktøj, cnc fræsere værktøjer, pcd værktøj.

kr201.30
  • På lager
  • s558


RM9227651342489587

Relaterede Produkter

Hvis du har brug for, kan du kontakte kundeservice for at bede om den model.

Produkt fordele

1. Ekstrem høj hårdhed og slidstyrke:

Naturlige diamanter har en microhardness på 10.000 HV, som er det hårdeste stof, der findes i naturen.Diamond har en meget høj slidstyrke, slidstyrke af naturlige diamant er 8-12 gange af hårdmetal, og slidstyrke af kunstig diamant er 60-80 gange af hårdmetal.Ved behandling af høj hårdhed materialer, livet af diamantværktøj er 10-100 gange af hårdmetal, og endda op til flere hundrede gange.

2. Meget lav friktionskoefficient (små bearbejdning forvrængning kan reducere skærekraft.): Friktionskoefficienten mellem diamant og nogle ikke-jernholdige metaller er lavere end andre værktøjer, omkring halvdelen af hårdmetal værktøjer.Normalt mellem 0.1-0.3. For eksempel, den friktion koefficienter mellem diamant og messing, aluminium og ren kobber er 0.1, 0.3 og 0,25, hhv.

3. Skæret er meget skarp (kan være ultra-tynd og ultra-præcisions bearbejdning): skæret af diamant værktøj kan være kraftigt skærpet, og radius i den skærende kant er generelt 0.1-0.5 µm.

4. Høj termisk ledningsevne (kan øge levetiden og reducere den termiske deformationer af emnet): den termiske diffusivity af diamantværktøj er høj, dets varmeledningsevne er 1,5-9 gange af hårdmetal, og 2-6 gange af kobber, skæring hede er let at sprede temperaturen af den skærende del af værktøjet er lav.

5. Lav termisk udvidelseskoefficient (garanti for høj præcision og ultra-præcisions bearbejdning): Den termiske udvidelseskoefficient af diamantværktøj er flere gange mindre end i hårdmetal, omkring 1/10 af high-speed stål.Derfor, vil værktøjet ikke producere store termiske deformationer, der er, skift af værktøj størrelse forårsaget af skæring hede er meget lille

Vores fabrik og forarbejdning

Vi har den enhed, som fabrikken har specialiseret sig i produktion af skræddersyede sæt, værktøjsmaskiner, kalibrering, høj midten low-end produkter med kortere leveringstid og højere kvalitet.Vi har også ER collet, tryk, dør, HOLDER, fræser, boremaskine, osv til salg.Alle former for værktøjsmaskiner.

Hvis varer, der sælges, har ethvert problem med kvaliteten, vi lover at vende tilbage betingelsesløst.

Der er en rabat på køb af flere produkter, så tøv ikke med at kontakte os for batch køb til den laveste pris.

Vores butik ofte udfører nogle kampagner for at samle os, så du kan deltage i kampagnen, så snart det er muligt.

Lager display(Delvis)

Vi har vores egen produktion af fabrikken, i mellemtiden integrere de mest CNC-værktøj producenter i Kina, engrossalg til kunderne til en lavere pris

* Lager warehouse har mere end 5000 kvadratmeter, CNC værktøjsmaskiner specifikationer 10,000 sorter (SKU), kan vi finde næsten enhver model du har brug for her

* Vi giver god plads til opbevaring og kort leveringstid

* Give alternative løsninger for hvert produkt for at reducere fabrik omkostninger til værktøj

* Vores mærkets produkter, der lover ikke at hæve priserne

* Professionel teknisk team, som svarer til dine kunders problemer i tide, og løse kundernes problemer i tide

FAQ

Q: Er du en handelsvirksomhed eller en producent?

A: Vi er fabrikker

Q: Hvor lang er jeres leveringstid?

A: 1-7 dage efter betaling, 7-60 dage efter betaling (1-30 dage efter tilpassede produkt betaling)

Q: Hvis der ikke er problemer med de varer eller varerne er modtaget

A: Venligst kontakt os hurtigst muligt, vi vil træffe passende foranstaltninger i henhold til den specifikke situation.

Q: Er produktet understøtter tilpasning?

A: Ja, hvis du ikke kan finde det produkt, du har brug for i butikken, kan du kontakte os og vi vil oprette et link til dig.

Q: Hvis jeg har brug for en masse produkter, kan jeg få rabat?

A: Hvis du køber en masse af produkter, vil jeg give dig den bedste pris.

Butikken lover

· Alle de produkter i denne shop er taget i form, og det oprindelige udseende af produktet er næsten genoprettet.Der kan være små forskelle på grund af de vise!

· Forsendelse til levering: Vi sender senest 48 timer i stedet, skal du kontakte kundeservice i tilfælde af en nødsituation til at erstatte den hurtig logistik.Hvis varen ikke kan leveres under særlige omstændigheder, vil vi kontakte kunden for at forhandle sig frem til en udskiftning løsning.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den lovede periode, eller hvis der er et problem med produktet, bedes du kontakte os.

· Pris beskrivelse: Vi har vores egen fabrik, og det produkt, pris, der har absolutte fordele.Hvis du har brug for at købe store mængder, bedes du kontakte os.

· Shopping bistand: kontakt Venligst kundeservice for at produktet spørgsmål, og derefter foretage indkøb efter bekræftelse for at undgå at købe fejl.Hvis du ikke har den model, du har brug for, bedes du kontakte kundeservice for at forhøre sig, vil vi lave en shopping link til dig


  • Materiale: Wolframcarbid
  • Hårdhed: HRC35-55
  • Brug: Eksterne Drejning Værktøj
  • Mærke: CKCNC
  • Model-Nummer: VCGT110308 PCD


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer