Pure Badger Intimbarbering Børste Ebony + Metal Håndtag Bruges Med barberskraber Udviklet Til Den Bedste Barbering af Dit Liv


Tags: daschund t-shirt, shave brush set, yaqi band børste, intimbarbering børste gyldne håndtag, barbermaskine, som barberer, sagen barbering, razor, razor yaqi, sort skål intimbarbering, europæisk grævling.

kr81.82 kr124.01
 • På lager
 • s345


Vigtig note: det er Vores intimbarbering børste kan have naturlig egenskab grævling lugt, når den bruges for første gang - så fortvivl ikke, det vil gå væk snart!Fjerne moderat afgivelse af dit oprindelige grævling intimbarbering børste ved at undgå varmt vand - brug den med varmt vand for at holde håret blødt og skinnende, for længere top intimbarbering ydeevne!Kun en børste er inkluderet i prisen.En Deluxe Grævling Intimbarbering Børste Til Alle Herrer Er du på udkig efter en 100% grævlingehår Intimbarbering Børste, der ville gøre din barbering til en luksuriøs frisør - -lignende oplevelse.Forkæl dig Selv med Luksuriøs Komfort Af De Bedste Grævling Intimbarbering Børste Producere rige barbere skumme og giver en foryngende intimbarbering erfaring fra den bekvemmelighed i dit hjem!Vores fremragende intimbarbering pensel, lavet udelukkende af 100% naturlige bløde grævling hår vil hjælpe dig med at spare tid og penge på dyre barberer!Opt for komfort og præcision for at have din facial hår præparerede på ingen tid med en robust klassisk barbering børste, der vil blidt at eksfoliere din hud, generere oprettelsen af nye hudceller og tilbyde dit ansigt unik glat, strålende udseende!

En intimbarbering børsten har et par fordele.For det første exfolierer huden på en skånsom måde at fjerne døde hudceller og prepping huden for en behagelig barbering.For det andet en intimbarbering børste holder fugt og varme, der gør det lettere at fugter skæg at gøre at skære hårene lettere med mindre pres.For det tredje er det maksimerer nytte af din barberskum, fordi en pensel skaber en fyldig skum med mindre barberskum.I dette indlæg vil jeg dele med dig, hvordan at bruge en intimbarbering børste på en ordentlig måde.Når du bruger en intimbarbering børste, der er tre ting at holde i tankerne. 1. DYP PENSLEN I VARMT VAND OG FJERN OVERSKYDENDE FUGT Dyppe penslen i varmt vand giver børste til at nyde og absorbere varmen.Disse to elementer er vigtige for at blødgøre hårene.Når dyppet i vand, børste absorberer langt mere fugt end nødvendigt, så et blidt klem er afgørende for at fjerne den overskydende fugt.Jeg vil råde dig til at starte med lidt vand og tilsæt vand senere, hvis det er nødvendigt. 2. TILFØJ barberskum til AT BØRSTE Med spidsen af din finger gøre lidt godt i børsten.Tag en mandel størrelse smule af barberskum og sætte det i godt, du lige har oprettet. 3. SKUMME OP CREMEN ved HJÆLP af CIRKULÆRE BEVÆGELSER Skumme fløden ved hjælp af blide cirkulære bevægelser, enten direkte på dit ansigt eller i en skål.Når du bruger en skål jeg råde dig til at vaske det med varmt vand først for at undgå at børste fra at miste varmen for hurtigt.Mens skummende du vil bemærke, om skum er for tør.Hvis så dyp spidsen af penslen i varmt vand og fortsætte med skummende, indtil du kommer til en rig, cremet konsistens.Husk at vaske din børste grundigt, når du er færdig med intimbarbering.Giv det et par blide vibrationer og lad det tørre.


 • Model-Nummer: D815
 • Element Type: Intimbarbering Børste
 • Strømkilde: Ingen Elektriske
 • Mærke: HAWARDRAZOR
 • Materiale: Ebony + Metal Håndtag + Grævlingehår
 • Form: Pære
 • Størrelse: 5.5*10.8*3cm
 • Diameter: 30mm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Elawrence5
2020-10-27
5/5
Great!!!
Diegowingate
2020-12-17
5/5
Shipped quickly, delivered too. I took it for a classic wet shave. The shape of the handle is very convenient. The swab sits comfortably in the hand at all used by me, grabs. The handle looks "expensive rich." There are no questions to the chrome plating of the metal, the fitting of the tree. While I wash and soak-the smell of a badger is strong. But according to the reviews should very quickly leave. No worries. I will shave several times-I will complement the review.
Vlajko Prokic
2020-12-17
5/5
A wonder! Thank you, buddy.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer