Nye A00400 strømkabel med krokodillenæb til hun SAE 2-PIN connecotr For TOPCON SOKKIA Trimble Leica GPS-PDL


Tags: registreringsudstyr butik, batteri gps sokkia, batteri sokkia, total station professionel, glas vivo y81, tsc3, leica gnss gps, leica kamera gps, trimble gps antenna cable, mini printer.

kr84.06
  • På lager
  • s315


Om produktet

A00400 KABEL MED ALLIGATOR KLIP KABEL TIL KVINDELIGE SAE 2-PON-STIK Heavy Duty alligator klip Standard Kvindelige SAE 2-pin fladskærms-stik Kabel med vejrbestandigt sikringsholderen (15 A)

Høj kvalitet;100% brand nye.

Om forsendelse

1. Vi sender pakke ud inden for 3 hverdag efter, at betaling er klar. 2.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Købere er ansvarlig forthese afgifter. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse 4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. 5.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen andget tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

Retur&Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element i din possessionmore end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering.

Om Feedback

1. Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du klassificere de oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) på Smorrebrodgrill.dk med en"PERFEKT 5 STJERNER" og efterlade os en positiv feedback.Vi vil også gøre det samme for dig. 2.Hvis du ikke er tilfreds med den transaktion, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback. 3.Vi arbejder hårdt på at sikre, Smorrebrodgrill.dk Kunden er 100% Tilfreds, og løse eventuelle problemer for dig.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.Vi vil være her for at tilbyde den bedste service for dig.4.Alle e-mails og beskeder vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien.


  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer