Bb Reparation Skruenøgle Offentlig Cykel-krankboks Værktøjer Cyklus Cykling Underholdning for DUB TL-FC32 Cykel Udstyr


Tags: bb tryk på værktøj, sæt skruenøgle, krankboks skruenøgle, cykel talte skruenøgler, cykel krankboks værktøj, cubrebotas ciclismo, bicycl værktøj, cykel værktøj, cykel reparation support, cykel reparation stå.

kr17.99 kr35.24
  • På lager
  • s31


[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Cykel krankboks Installation Værktøjer Skruenøgle Cykel Bb Reparation Skruenøgle for DUB TL-FC32 Cykling Ridning Udstyr

Specifikation:

Vigtigste materiale: Aluminium legering

Farve: Rød

Størrelse: om 250x68x3mm/9.84x2.68x0.12i

Netto vægt: ca 54.7 g

Gældende krankboks type: TL-FC25/BBR6O/MT800/L-FC24/XTR/DA etc.

Bemærk:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Cykel Krankboks Skruenøgle

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Smorrebrodgrill.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Smorrebrodgrill.dk!Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem! [relateproductdetail/]


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Cykel Krankboks Skruenøgle


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer