Fish Tank Dekoration Harpiks Vase Med Mos Skjule Hus, Fisk I Akvariet Ornamenter Indretning Landskab Tilbehør


Tags: hjemmelavet fisk indretning, akvarieplante, akvarium dekoration, akvarium rock, fishbowl ornament, Filter Medier, akvarium indretning, kunstige moss, baggrund i akvariet, sobo akvarium tilbehør.

kr21.03 kr30.96
  • På lager
  • s1326


Simulering Harpiks Vase Med Mos Skjule Hus Akvarium, Akvarium Smykker Indretning Landskab Tilbehør

Beskrivelse:

Varen er lavet af harpiks materiale, pengeskab i ferskvand eller saltvand, og vil ikke falme, meget holdbar.Det kan stort op dine fisk tank og gør din tank se meget mere sjovt, også at fange dine fisk ' s øjne.

Funktioner: Lavet af resin materiale, pengeskab i ferskvand eller saltvand, og vil ikke falme, meget holdbar.Ideel til fersk-og saltvand , bedre til at dekorere dit akvarium.Det kan stort op dine fisk tank og gør din tank se meget mere sjovt, også at fange dine fisk ' s øjne.

Nem at rengøre, ikke forurener og skader for vandlevende væsener.Holdbar og Stabil - akvariet indretning ornamenter' flad bund og vægten er tung nok til at have det stå støt på et sted i dit akvarium.Alt du skal gøre er at vælge et sted at sætte, er der ingen yderligere justering er nødvendig.

Specifikationer:

Materiale: R esin

Farve: Som vist på billedet

Den bredeste: 11cm / 4.33 i (ca.)

Størrelse: (Dia.) x (H) 6,5 x 9cm / 2.56 x 3,54 tommer (ca.)

Pakke Inkluderet:

1 x Akvarium Indretning

Bemærk:

Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder.

Om Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Smorrebrodgrill.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.


  • Mærke: TOPINCN
  • Vægt: 139g
  • Akvatiske Dekorationer Type: Pynt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: akvarium fish tank dekoration
  • Model-Nummer: Harpiks Vase Med Mos Akvarium Dekoration
  • Materiale: Harpiks


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer