39cm/63cm Pet Ormekur Krave Hund Kat Anti Lus Plage, Myggene Loppe Halsbånd Ormekur Killer myggespray Krave


Tags: gratis hvalp krave, kamera flash stå, neckless, hvalp farve krave, anti cat haven, katteloppen, anti kryds krave, killing anti loppehalsbånd, krave loppe, kat neckl.

kr16.32 kr28.10
  • På lager
  • s1226


Funktioner:

* PASSER til ENHVER HUND: kraven er lavet af en høj kvalitet, vandtæt materiale, smidig, glat og attraktiv.Er det ikke at strække ud med slid eller falder med aktivitet.Denne robuste krave har en one-size-passer til alle design med en sikker lås og flere nibs for nem justering, fra en lille hvalp til en fuldt udvokset stor hund racen.For at spare tid, energi og penge fra månedlige købe kryds og loppe medicin med kraven!

* HOLDE SKADEDYR VÆK: kontrolleret frigivelse af aktive ingredienser i dette behageligt lugtende loppen og kryds kontrol krave, vil pelsen på dit kæledyr er hele kroppen i løbet af kun 24 timer, effektivt at forebygge og fjerne flåter, lus, larver og myg.Let at anvende på din hund og overvåge dens virkninger.Din lodne ven vil endelig være fri fra klør og udslæt og sikker fra forskellige sygdomme, skadedyr kan bære.

* DYRS OG MENNESKERS SIKKER: formlen i kraven er dyrlæge anbefales som en stærk frastødende, der holder alle de parasitter i op til 8 måneder, med alle naturlige ingredienser, der er ikke-farligt og allergivenligt.Uanset hvor din hund opholder sig i huset eller gården, der er ingen grund til at bekymre dig om at holde dig selv og dine børn væk fra din elskede følgesvend.

* JUSTER LÆNGDEN PÅ INGEN TID: EN one-size-fits-all, der er tilskåret stor hund, loppehalsbånd, kan du nemt trim det overskydende fra.Den loppehalsbånd til hunde vil passe hunde, der spænder i størrelse fra små hvalpe 7 uger gamle til de større hunderacer.Ideel til dyrkning af kæledyr, behøver du kun at tjekke hvalpen loppe halsbånd med jævne mellemrum og justere tapperne.

* 8 MÅNEDER AF 24/7 BESKYTTELSE MOD SKADEDYR: Let at anvende, den 8-måneders loppehalsbånd til hunde vil slå tilbage og dræbe lopper, tæger og andre insekter på kontakt.Ganske effektiv og smart designet, loppen kryds krave konstant frigiver dets aktive ingredienser.Vandafvisende, dit kæledyr kan trygt nyde hans badekar tid på at spille.

Loppen og kryds krave er et fantastisk værktøj til at neutralisere enhver sygdomsbærende parasitter, der findes i din hund, at holde hele familien glade og sikre.

Juster kraven til at komfortabelt passer til din hund og klip overskydende længde; sted den ekstra del i doghouse for at få den samme beskyttende virkning.

* UNDGÅ ALLERGISKE REAKTIONER PÅ DIT kæledyrs HUD: Med saw-lignende tænder til at holde det på plads, dog loppehalsbånd er robust og langtidsholdbar.Den naturlige formel loppehalsbånd til hunde gør det helt sikkert for dit kæledyr.Med aktive ingredienser, der spredes ved hjælp af hundens naturlige hud olier, hunden, loppen og kryds krave vil holde sig væk skadelige insekter.

SIKRE DIN hunds velvære OG SUNDHED: der er Designet til at passe hunde i alle størrelser, loppe medicin til hunde vil redde dem fra kløe og alvorlige ridser.Iført den forebyggende kryds krave, du mindske risikoen for, at din pet ved at udvikle slemt udslæt, der kan medføre forskellige infektioner og sygdomme.

Specifikation:

Navn: Pet Ormekur Krave

Materiale: TPR silikone + effektiv pulver

Størrelse: 39cm/63cm

Farve: Grå

Gældende objekter: hund,Kat,Dyr

Pakning i prisen:

1 * Pet Ormekur Krave

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm (0.4-1.18") forskel på grund af manuel måling og mindre farve variation i de forskellige display-indstilling.

2. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Forstå venligst, at.


  • Funktion: Quick Release
  • Navn: Pet Ormekur Krave
  • Materiale: TPR silikone + effektiv pulver
  • Dekoration: INGEN
  • Gældende objekter: hund,Kat,Dyr
  • farve: Grå
  • Størrelse: 39cm/63cm


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer