Anime Naruto Kakashi Hatake Cosplay Handsker, Masker, Hår Band Shuriken Stor Kunai Lille Kunai Rekvisitter, Tilbehør


Tags: ring boruto, ghoul maske tokyo, tenko, naruto kunai, naruto shuriken, club yarichin, eno naruto cosplay, kunai, naruto-pandebånd, costum naruto.

kr34.49
  • På lager
  • s11574


Anime Naruto Kakashi Hatake Cosplay Handsker, Masker, Hår Band Shuriken Stor Kunai Lille Kunai Rekvisitter, Tilbehør

Om Dropshipping Vi tilbyder drop shipping service.Du kan forlade os modtagerens navn, adresse og telefonnummer på Smorrebrodgrill.dk, når bestillingen.Derefter ordre vil blive sendt.

Vi kan tilbyde engros-pris for bulk orden.

Vi leverer bedre service til vores drop shipping kunden, herunder kortere behandlingstid, og på pakken, til at spore Shipping 1.Varerne kan afsendes med DHL, ePacket, EMS, Smorrebrodgrill.dk Standard Forsendelse og så videre.Du kan vælge leveringsmetode, du har brug for.

2.Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Men vi vil hjælpe dig med at holde styr på pakken

3.Bemærk venligst, at vi ikke betale nogen afgift eller Skat for dig, hvis din ordre blev afholdt i din Brugerdefineret.Køberen bør være ansvarlig for regnskabsafslutning og skat, når pakken er tilbageholdt af de lokale skikke.

Om Garanti Vi lover, at du kan returnere varen for eventuelle årsager, når du køber det, du selv kan bare ikke lide det.Så du kan få fuld refusion eller udskiftning.Men vi vil også gerne minde dig om, at du skal betale for retur forsendelse gebyr.Om Feedback Er Vigtigt!!!Du er velkommen til at kontakte os, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, vi vil løse problemet med det samme.

Din tilfredshed og kommentarer er meget vigtigt for os.Hvis du kan lide vores produkter og service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback, og alle 5 stjerner.Vi vil sætte stor pris på.
Skriv en anmeldelse

Relaterede varer