48 Led-Lys Gårdhave Lampe Holdbar Paraply Udendørs Telt i Gården om Indretning Lys og Bærbare Lanterne Camping Haven


Tags: grand parasol garden, led-papir, paraply weding, for at have paraply, pavillon telt, rund ske, replica design lampe, møbler gårdhave, lampe i telt, lampe paraply.

kr32.57 kr40.69
  • På lager
  • s11275


DKK 3.36 /stk DKK 6.15 /stk US $ 3.25 /stk DKK 1.61 /stk DKK 1.12 /stk US $ 11.98 /stk DKK 0.79 /stk US $ 2.45 /stk

Beskrivelse:

Lyskilde type: LED

Antal lys: 48 lys

Effekt: 3W

Spænding: 4V

Farve: Sølv

Strømforsyning: Batteri No. 5 * 4 (ikke inkluderet)

Produkt Størrelse: Lampe 14.3*14.3*2cm; Krog 3.5*3.5*3.8 cm

MULTI-FUNKTION – Egnet til de fleste terrasser, bord, eller veranda paraply (Dia ca. 1.4 i/3,5 cm), eller hæng den op, hvor du har brug for det med bøjle fastgørelse krog i prisen.

PRAKTISK – Drives af 4 AA-batterier (IKKE Inkluderet), op til 30 timers lys.LED-lys op til 100.000 timer.Bærbart og let vægt.

JUSTERBAR LYSSTYRKE – 3 former for lysstyrke for at du kunne lide ved at trykke på knappen.

Ikke flere ledninger og forlængerledninger overalt, som det drives med 4 AA-batterier (IKKE Inkluderet).Der er 3 former for lysstyrke for dig at tilpasse til din smag.

Dette LED Parasol Lys er ideelt til udendørs aktiviteter og lejligheder såsom BBQ, camping, spille kort eller bare slappe af på din fritid stol til at nyde måneskinnet, med et dejligt strejf af lys.Velegnet til de fleste terrasser/table/veranda paraply, eller hæng den op, hvor du har brug for det med bøjle fastgørelse krog i prisen.

Liste:

1*LED-lys

1) Vi accepterer Alipay, West Union, PayPal, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Varerne vil blive afsendt inden for 5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke er tilgængelig adresse.

2. Kontroller med din Tolden, før de køber.Told, gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder kontor og finish afslutning, hvis det er nødvendigt.

3. De fleste af elementer vil blive afsendt via China Registreret luftpost eller Smorrebrodgrill.dk Standard Shipping.Det vil tager 25-60 hverdage for forsendelse afhængigt af din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 4 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger.Dette er normalt, at vi dårligt håber, at du kunne forstå det faktum, at den internationale transport er ude af vores kontrol.Hvis du ønsker at få produkterne hurtigt, foreslår vi, at du kan vælge Express shipping ved DHL.

4. Bemærk: Kontrollér, at din pakke, inden han underskriver det eller acceptere det, afvise pakken, hvis det ser ud som skade under transporten.Hvis du har problemer med forsendelse, bedes du kontakte os frit i første omgang.Tak.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Smorrebrodgrill.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkt, kan du efterlade 5 stjerner feedback til os uden tøven, vi vil være meget værdsat for det.

2. Hvis der er nogle problemer med vores produkt, bedes du kontakte os først via Smorrebrodgrill.dk Trademanager, besked eller e-mail.Vi vil svare dig hurtigt, og giver vores bedste løsninger, kan du tro os, at vi ikke vil lade dig bære tabet.


  • Lys Kilde: led
  • Materiale: Plast
  • Certificering: CCC
  • Spænding: 6V
  • Farve Temperatur: 2700K
  • Mærke: Mabor
  • Antal Lamper: 7 & Op
  • Magt: 0-5W


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer