Bil Madras Oppustelige Bagsædet Hul Tampontryk Luft Seng Pude Til Bilen, Camping Rejser Oppustelige Køretøjet Varigt Sædebetræk


Tags: bil til madras, air bed madras, air bed, bed madras, fuld feltseng, luftmadras reparation, bed hund, madras til bilen, oppustelige bil madras creta, masse autostol hul.

kr138.46 kr166.81
  • På lager
  • s10935


Bullet Punkter:

1、Miljøvenlige trykt polyester PVC-komposit-materiale, holdbare, smukke og komfortable, trykstyrke og slid-resistente, minus 25 grader, kulde resistent, let at folde, pladsbesparende.

2、Dobbelt airbag design, to oppustelige dyser, kan være uafhængigt oppustet, og luft på begge sider, vil ikke være forkert.Når du vil sove, kan du fuldt ud at fylde luften og fylder hele bagsædet plads, eller bare at fylde halvdelen af den luft, vil det være en perfekt oppustelige afføring, lindre spændinger i benene og fødder, og hjælpe med at lindre de smerter i ryggen.

3、Nem at rengøre, kan du tørre pletten direkte med en fugtig klud eller en våd klud.Det kan bruges forår, sommer, efterår og vinter.Det er let at bære og nem at bruge.

4、Den parallelle kompression design spiller en bedre fastsættelse rolle, og rummet er ikke forkert at sikre, at skellet pad er stabil, og at overfladen er flad.

5、Anvendelsesområde: Universelt design er velegnet til mere end 95% af modeller.Det bruges til at fylde bagsædet af bilen.Efter inflation, er det danner en sikker plads på bagsædet.Den lange distance co-driver eller partner kan sove komfortabelt.Børnene kan lege frit på air pude.Stolen faldt ned, sikker og komfortabel.

Parameter:

Navn: Bil Hul Pad Luft Seng Pude

Materiale: miljøvenlige PVC materiale

Farve: sport blå, farverige grid, khaki

Vægt: Ca.0.7 KG

Belastning: Ca.100 KG

Efter hul pad er oppustet: Ca.131*43*33CM

Folde-størrelse: Ca.42*29*6CM

Anvendelse: 95% af de universelle modeller

Oppumpning metode: låget er hurtigt fyldt og udluftet, og låget kan være direkte blæst med et låg.Det kan også være pustes op med en manuel eller elektrisk luftpumpe, der opfylder diameteren på dysen.Efter inflationen er færdig, skal du lukke luften stik.Slip de to lag af luft-stik direkte ved deflation, og klemme den med hånden.

Funktioner:

Lavet af miljøvenlige polyester PVC-komposit-materiale, der er holdbar, smuk og behagelig, tryk -, slid-resistente, minus 25 grader, kuldebestandigt.

Anvendelsesområde: Det bruges til at fylde bagsædet af bilen, og kan bruges som et ryglæn eller træde fod, som er sikker og komfortabel.

Dobbelt airbag design kan bruges uafhængigt og selvstændigt.

Produkt Liste:

Hul pad *1


  • Materiale: Miljøvenlig PVC materiale
  • Bærende: Ca.100 KG
  • Vægt: Approx.0.7KG
  • Størrelse: 120cm*29cm
  • farve: sport blå, farverige grid, khaki
  • Folde størrelse: Ca.42x29x6CM
  • Efter hul pad er oppustet: Ca.131x43x33CM
  • Navn: Bil Hul Pad Luft Seng Pude


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer